Kurssisisällöt

Jokainen tunti on oma itsenäinen osansa ja voit ilmoittautua joko yhdelle kurssille tai koota tunneista sinulle ja koirallesi sopivan kurssikokonaisuuden. Yhden tunnin hinta on 15 euroa, mutta voit myös ostaa viiden kerran sarjakortin (60 euroa), jolloin yksittäisen tunnin hinnaksi tulee 12 eur. Ilmoittautuminen on sitova, ellei sitä peruta viikkoa ennen tuntia.

Pidän myös yksityistunteja, hinta on 20 eur / puoli tuntia.

Tunnit voit maksaa etukäteen tai paikan päällä käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Tokotunnit

Keskitymme jokaisella tunnilla eri teemaan, voit tarkistaa tokotuntien teemat kurssikalenterista tai lisätietoa kouluttajalta.

Tottelevaisuuskurssilla kehitetään tottelevaisuusliikkeitä jokaisen oman tason mukaan ja lähdetään kehittämään liikkeitä eteenpäin. Sopii hyvin aloittelijoille sekä kokeneemmille.

Koulutustarinoita tunneilta: nouto

Rally-toko

Teemme jokaisen koirakon oman tason mukaan alokas- tai avoimenluokan rataa. Voit tutustua rally-tokoon ja kyltteihin Rally-Toko yhdistyksen -sivujen kautta. Rally-tokossa käydään läpi ratoja sekä kehitetään yksittäisliikkeitä. Sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmille, hupiharrastajille sekä kisaamaan tähtääville.

Koirille tasapainoilutreenit jumppapallon päällä

Sopii jokaiselle koiralle ja se kehittää koiran tasapainoa sekä vahvistaa syviä lihaksia.

Tempputreenit

Tempputreenit sopivat koiran aktivoimiseen, käymme läpi omistajien toiveiden mukaan, kuinka erilaisia temppuja opetetaan koiralle.Kurssi sopii myös hyvin koiratanssiharrastajille.

Nenän käyttö -treenit

Käymme läpi erilaisia harjoituksia, joilla vahvistetaan koiran luontaista kykyä käyttää hajuaistiaan.

Näyttelyharjoitukset

Harjoittelemme näyttelytilanteita sekä koiran että handlerin osalta. Koira ja ohjaaja saavat varmuutta ja neuvoja näyttelytilanteisiin. Harjoittelemme tuomarin käsittelyä. Näyttelyharjoituksissa parannetaan omaa liikkumista, koiran liikkumista sekä koiran käsittelyä tuomarin osalta. Kurssilla katsotaan jokaisten

kehityskohteet ja lähdetään niitä kehittämään. Sopii sekä aloittelijoille että myös kokeneemmille.

Pentukurssi

Pentukurssille ovat tervetulleet alle vuoden ikäiset lapsoset. Kurssilla käsitellään pentuajan sekä murrosiän ongelmia ja käydään arkitottelevaisuutta hyödyntäviä liikkeitä.

Arkitottelevaisuus

Arkitottelevaisuudessa käsitellään arkielämän tilanteissa olevia ongelmia sekä käydään läpi yhteistyötä parantavia liikkeitä.